top of page
0000 NEW INTRO_edited.png

XPLOR gjør læring morsom

Har du noen gang drømt om å bli en fryktløs oppdagelsesreisende som Christopher Columbus, Scott eller Amundsen og oppdage en ny verden eller begi deg ut i polare regioner? Med XPLOR kan barnet ditt eller elevene trå inn i skoene til verdens største oppdagelsesreisende og legge ut på et spennende eventyr over havene, Arktis eller Antarktis. Med to spill å velge mellom - Xplor World og Xplor Poles - kan barnet ditt velge en av de 22 største oppdagelsesreisende og legge ut på en farefull reise for å revidere historie og geografi. Hos XPLOR mener vi at læring skal være morsomt og engasjerende. Bli med oss på et spennende eventyr og XPLOR våre spill! 

THE XPLOR WORLD GAME 

Dette originale tosidige spillet inkluderer et gammelt verdenskart fra 1507 på forsiden med alle de innfødte fruktene og grønnsakene, og et moderne kart på baksiden som inneholder 46 kort med dyr fra de fem kontinentene. Barn er ivrige etter å omfavne dyrenes rike over hele kloden. Å lære navnene og egenskapene til hvert dyr og landene der de kan bli funnet vil definitivt underholde barna dine.

xplor game

THE XPLOR POLES GAME 

Har du noen gang drømt om å besøke Nordpolen og Sydpolen og følge i fotsporene til fryktløse oppdagelsesreisende? Vi har det perfekte spillet for deg! Gjenopplev Nansens Fram-ekspedisjon med forsøk på å nå den geografiske Nordpolen, Shackletons siste reise, og det heroiske kappløpet i sommeren 1911-12, da Scott og Amundsen konkurrerte om å være de første menneskene til å nå Sydpolen. En ny engasjerende reise for å lære "med moro" om de frosne verdenene og utforske det praktfulle dyrelivet og naturen på polene.

xplor pole game

PACK EXPANSION XPLOR FRUITS

Det er viktig for barn å spise frukt og grønnsaker, men å få dem til å faktisk gjøre det kan være en utfordring... Denne Xplor-frukt-utvidelsespakken med 46 frukter gir en enkel måte å hjelpe barn med å lære om smak og gi dem mer selvtillit og nysgjerrighet til å prøve nye ting. Denne pakken består av å utforske mat gjennom sansene og inneholder informasjon om fruktparingsguide som hjelper til med å frigjøre kreativitet!

PACK EXPANSION XPLOR QUIZ

Xplor Quiz er en annen utvidelsespakke til spillet som inneholder 300 spørsmål du kan kjøpe for å fullføre Xplor Games-samlingen din! Fordelen med denne Quiz-pakken er at den gir voksne mulighet til å spille på en mer avansert måte enn barn. Våre små oppdagere møter nye sivilisasjoner og vil lære mens de har det gøy om geografi, historie, kulturer, hovedsteder, osv... Dette er en perfekt pedagogisk ressurs for lærere og foreldre. Xplor Quiz hjelper også til å skape kulturelle konkurranser mellom studenter.

quiz.png
pack fruit.png
DSCF4436_edited_edited_edited.jpg

kontakt oss

bottom of page