top of page

XPLOR MAKES LEARNING FUN!

Har du noen gang drømt om å bli en fryktløs oppdagelsesreisende som Christopher Columbus, Scott eller Amundsen og oppdage en ny verden eller begi deg ut i polare regioner? Med XPLOR kan barnet ditt eller elevene trå inn i skoene til verdens største oppdagelsesreisende og legge ut på et spennende eventyr over havene, Arktis eller Antarktis. Med to spill å velge mellom - Xplor World og Xplor Poles - kan barnet ditt velge en av de 22 største oppdagelsesreisende og legge ut på en farefull reise for å revidere historie og geografi. Bli med oss på et spennende eventyr og XPLOR våre spill! 

XPLOR THE WORLD GAME

Dette originale tosidige spillet inkluderer et gammelt verdenskart fra 1507 på forsiden med alle de innfødte fruktene og grønnsakene, og et moderne kart på baksiden som inneholder 46 kort med dyr fra de fem kontinentene. Barn er ivrige etter å omfavne dyrenes rike over hele kloden. Å lære navnene og egenskapene til hvert dyr og landene der de kan bli funnet vil definitivt underholde barna dine.

XPLOR THE WORLD GAMES ANIMALS.png

XPLOR THE POLES GAME

Har du noen gang drømt om å besøke Nordpolen og Sydpolen og følge i fotsporene til fryktløse oppdagelsesreisende? Vi har det perfekte spillet for deg! Gjenopplev Nansens Fram-ekspedisjon med forsøk på å nå den geografiske Nordpolen, Shackletons siste reise, og det heroiske kappløpet i sommeren 1911-12, da Scott og Amundsen konkurrerte om å være de første menneskene til å nå Sydpolen. En ny engasjerende reise for å lære "med moro" om de frosne verdenene og utforske det praktfulle dyrelivet og naturen på polene.

XPLOR THE POLES GAMES.png

EXPANSION PACK XPLOR FRUITS

Dyk inn i den fargerike verdenen av frukter med det nye Xplor Fruit Expansion Pack! Dette settet inneholder 54 vakkert illustrerte kort, hver dedikert til en annen frukt. Barna vil nyte å oppdage hvor hver frukt kommer fra og dens unike helsefordeler. Dette engasjerende pakken er designet for å vekke nysgjerrighet og oppmuntre til sunne spisevaner blant unge utforskere. Det er et essensielt tillegg til Xplor Games-samlingen for en morsom og lærerik reise gjennom fruktenes verden!

PACK XPLOR FRUIT 54 CARDS_edited_edited_

EXPANSION PACK XPLOR VEGGIES

Introduksjon til Xplor Vegetable Expansion Pack, en næringsrik tillegg til Xplor Games-serien. Denne pakken inneholder 54 kort, hvert med en fersk grønnsak. Kortene viser viktig næringsinformasjon som vitaminer, proteiner og kalorier, og oppmuntrer til sunnere matvalg. Pakken inkluderer også en matparingsguide som hjelper deg å utforske nye smakskombinasjoner og en sesongkalender for å velge de ferskeste grønnsakene hele året.

PACK XPLOR VEGGIES 54 CARDS_edited_edite

EXPANSION PACK XPLOR SPICES

Oppdag  Xplor Spice-utvidelsespakken som inneholder 54 illustrerte kort, hver med en unik krydder. Ofte vet vi ikke hvilke krydder vi skal bruke for å forbedre våre retter eller desserter. Det verste er at vi kanskje har rundt 30 forskjellige krydder gjemt bort i et hjørne av kjøkkenskapet. Så, hva er løsningen? Skaff deg vårt Xplor Spice Pack umiddelbart! Som de andre pakkene beskrevet ovenfor, er denne krydderpakken et annet essensielt verktøy med ditt Xplor World Game, perfekt for å fremme nysgjerrighet og kulinarisk kreativitet. Den er også tilgjengelig for individuelt kjøp som en verdifull matlagings- og utdanningsressurs! 

PACK XPLOR SPICES 54 CARDS png_edited_ed

EXPANSION PACK XPLOR QUIZ

Xplor Quiz er en annen utvidelsespakke til spillet som inneholder 300 spørsmål du kan kjøpe for å fullføre Xplor Games-samlingen din! Fordelen med denne Quiz-pakken er at den gir voksne mulighet til å spille på en mer avansert måte enn barn. Våre små oppdagere møter nye sivilisasjoner og vil lære mens de har det gøy om geografi, historie, kulturer, hovedsteder, osv... Dette er en perfekt pedagogisk ressurs for lærere og foreldre. Xplor Quiz hjelper også til å skape kulturelle konkurranser mellom studenter.

quiz.png
bottom of page