top of page
Program Curiosity Academy Mini sommerleir
Oslo International Skole

Vi er glade for å invitere barna dine til å bli med på vår unike Curiosity Academy Mini Summer Camp, hvor moro, læring og eventyr venter! Som ASA Cooking Teacher ved OIS er jeg glad for å gi barna dine en unik mulighet denne sommeren.
Gjennom årene har jeg sett på egen hånd hvordan interaktiv læring kan tenne nysgjerrighet og fremme en kjærlighet til oppdagelse hos elevene våre. Med dette i bakhodet har jeg utviklet et morsomt, lærerikt spill kalt "Xplor Games": https://www.xplorgames.no/


Første leir  mandag 7. august til fredag 11. august  fra 14.00 til 17.00-17.00-17.00-17.00-17.00-17.00-17.00-17. 36bad5cf58d_

Mandag 7. august - Xplor the Chocolate History: Barnet ditt vil reise gjennom kakaoens rike historie og opprinnelse ved å bruke våre interaktive Xplor-spill. Dagen avsluttes med en praktisk opplevelse hvor de tilbereder en deilig sjokolademousse og deltar i en sjokoladesmaksopplevelse!

Tirsdag 8. august - Xplor Sciences in the Kitchen: Introduser barnet ditt til den fascinerende verden av molekylær gastronomi! De vil lære om tetthet, emulsjonsreaksjoner og lage sin egen fruktspaghetti og en herlig mille-feuille chantilly-fruktdessert.

Onsdag 9. august - Xplor Exotic Fruits: Våre Xplor-spill vil lære barnet ditt om opprinnelsen til ulike frukter, etterfulgt av et besøk i den lokale butikken. De vil også få en sjanse til å bake med fruktene de har kjøpt.

Torsdag 10. august - Xplor History and Geography: Barnet ditt vil engasjere seg i spillene og quizene våre som gjør historie og geografi morsom og tilgjengelig. Dagen avsluttes med å lage deilige franske pannekaker.

Fredag 11. august - Feiringsdag: Vi feirer slutten av leiren med en økt med Xplor-spillet vårt og en morsom aktivitet for å lage pizza.

Sted: OIS Kjøkken.
Pris: 1390 Kr , som inkluderer alle nødvendige ingredienser for våre matlagingsaktiviteter.
Påmelding: send e-post til - play@xplorgames.no
 

Andre leir er fra mandag 14. til fredag 18. fra 14.00 til 17.00 hver dag. 

Vi er tilbake med nok en annerledes uke med spennende aktiviteter på Curiosity Academys Mini Summer Camp! For de av dere som ikke kunne bli med oss forrige uke eller ønsker å fortsette eventyret, er vi glade for å tilby ytterligere fem dager fullpakket med moro, læring og nye kulinariske kreasjoner!


Mandag 14. august: XPLOR THE Vanilla History
Legg ut på en fascinerende reise for å lære om vaniljens opprinnelse og historie ved å bruke Xplor-spillene mine. Denne dagen avsluttes med gleden over å bake en deilig vaniljekake.

Tirsdag 15. august: XPLOR Chemistry in the Kitchen
Opplev molekylær gastronomi, dykk ned i konsepter som tetthet, og realiser fruktperler og en spesiell dessert. Vitenskapen har aldri smakt så godt!

Onsdag 16. august: XPLOR eksotiske grønnsaker
Vi bruker Xplor Games for å lære om opprinnelsen til forskjellige grønnsaker, etterfulgt av et besøk i den lokale butikken. Dagen avsluttes på kjøkkenet, hvor vi skal lage mat med våre nyinnkjøpte råvarer.

Torsdag 17. august: XPLOR historie og geografi
Utforsk historie og geografi gjennom morsomme og interaktive spill, som kulminerer med en praktisk matlagingsøkt hvor vi tilbereder deilige franske toasts.

Fredag 18. august: XPLOR og Sushi-feiring
Vi avslutter uken med flere oppdagelser via spillet mitt, etterfulgt av en sushi-økt for å feire kulminasjonen av nok en vellykket og morsom uke!

Sted: OIS Kjøkken.
Pris: 1390 Kr , som inkluderer alle nødvendige ingredienser for våre matlagingsaktiviteter.
*Vi kan tilby bekvemmeligheten av å hente barnet ditt klokken 17:30 om nødvendig.
Påmelding: send e-post til - play@xplorgames.no

Bli med oss på denne uforglemmelige reisen der moro møter læring, og hver dag bringer nye oppdagelser og ferdigheter for barnet ditt.  Plassene er begrenset og fylles raskt, så sørg for å registrere barnet ditt i dag for å sikre plassen sin. Vi gleder oss til å se deg og barnet ditt på Nysgjerrighetsakademiets sommerleir for nok en fantastisk uke!
0000 NEW INTRO_edited_edited_edited_edited_edited.png
bottom of page