top of page
bas vessel.png

Fortell meg og jeg glemmer, vis meg og jeg husker, involver meg og jeg lærer. Benjamin Franklin

Etter å ha oppnådd en bachelor grad i kjemi, jobbet jeg i mer enn 15 år i Paris og 5 år i Mexico. Jeg var eksportsalgssjef for kjemikaler i en stort firma.

 

Da jeg kom til Norge i 2011, bestemte jeg meg for å bytte karriere ved å opprette firmaet «La Table» som spesialiserer seg på catering, matlagingkurs og barnebursdager i tillegg til å være lærer i skoler og barnehager.

 

Så langt tilbake som jeg kan huske, har jeg alltid hatt en lidenskap for verdenskart og matlaging. Dette skyldes sannsynligvis at faren min var konditor og at jeg vokste opp i Sør-Frankrike hvor det å spise og dele måltider er nærmest religion.

 

Jeg husker med nostalgi mitt første matlagingskurs med elever fra Lycée Français d'Oslo (Den Franske Skolen).

 

Dette var i 2016. Møtet med barna forandret mye. For en unik glede og privilegium å kunne dele min kulinariske og kulturelle kunnskap med barn på daglig basis!

 

Vi lærer alle bedre mens vi har det gøy. Ideen om å overføre mine kunnskaper og lidenskaper gjennom lek og læring slo meg.

 

Slik ble Xplor-prosjektet født. Det er en unik tverrfaglig ressurs for å pirre nysgjerrighet og la barna oppdage verden.

For meg er det ikke noe vakrere i verden enn å skape smil hos barn og se dem utforske verden og lære mens de spiller Xplor-Games. Jeg håper at du vil eksperimentere med slike følelser med barna dine også.

PHOTO LAURENT.JPG

   Laurent Benguigui
     Passionately Curious and Creator of The Xplor Games

bottom of page