top of page

Er du på jakt etter en engasjerende og pedagogisk workshop som vil fange oppmerksomheten til elevene dine, små barn eller seniorer? Du har kommet til rett sted! Med "Xplor Games" som et verktøy, kan barn utforske og lære gjennom lek, og utvide sin forståelse av verden rundt seg. Hvert spillbord kan romme opptil 6 deltakere, noe som betyr at vi kan tilby workshops for opptil 30 barn ved å bruke 5 bord. Med et utvalg av temaer å velge mellom, inkludert ernæring, de 5 sansene, verdens- og polar dyr, sjokolade, piratfester og kulturelle quizer, er det noe for enhver. De er tilgjengelige på norsk, fransk, engelsk eller spansk. Hvis du er interessert i å lære mer eller planlegge en workshop, ikke nøl med å kontakte oss!

workshop xplor nutrition

Vår workshop er designet for barn fra 5 år og oppover. Sett smaksløkene på den ultimate testen med vår innovative metode! Vi er her for å hjelpe deg med å utforske en verden av smaker og oppleve de 5 sansene som aldri før. Vår unike tilnærming har blitt utviklet over 6 år, slik at vi kan dele de beste måtene å utvikle en forståelse for matens smaker samtidig som vi lærer om opprinnelsen til ingrediensene. Bli med oss i utforskningen av en hel verden av smaker og ernæringsfakta!

workshop xplor animals

La barn lære om fascinerende skapninger og utforske forskjellige kontinenter med våre to workshops. Fang fantasien deres mens de lærer mer om hver art og dens egenskaper. Begge workshopene er liknende og avhenger av "Xplor World" -spillet eller "Xplor Poles" -spillet du velger å spille.

workshop xplor quiz

Dette kulturelle workshopet er designet for barn fra 10 år og til voksne. Klar for å ta læring til neste nivå? Bli med på vår Xplor Quiz workshop for en interaktiv og morsom måte å lære om geografier, kulturer, hovedsteder og mer! Overvinn utfordringer gjennom vennlig konkurranse og kom ut av økten med større kapasitet for k unnskap. 

bottom of page